Softworks
KnowledgePlaza
KnowledgePlaza is een organisatie die direct of via haar dochters en samenwerkingen in veel markten aanwezig is. Zo is KnowledgePlaza het softwareontwikkingteam achter het enige publieke electronisch medisch dossier (EPD) bij Gezondheidsmeter, maar levert KnowledgePlaza de software voor en hosten de interne processen van enkele middelgrote banken in Nederland en wordt er in heel Nederland maatwerksoftware ontwikkeld & ICT advies gegeven.
KnowledgePlaza Professional Services
KnowledPlaza Professional Services verzorgt het ontsluiten van de documentenberg van organisaties m.b.v. zoekengines van o.a. Autonomy. Hierbij kan gedacht worden aan de belastingdienst, die natuurlijk enorm veel documentatie produceert, of andere overheidsinstanties die bijvoorbeeld elke dag het nieuws van verschillende bronnen analyseren op relevante informatie.
Eigen hosting
KnowledgePlaza heeft, om al deze activiteiten soepel te laten lopen, een eigen ASP (SAAS) en hostingservice met 3 datacenters in de ring rond Amsterdam. Hierop wordt de bedrijfssoftware van enkele bekende bedrijven gehost, waaronder de interne administratie van een middelgrote bank.
KnowledgePlaza is door de eigen hosting instaat om het IT stuk volledig aan te bieden; van code ontwikkeling tot exploitatie. Dat betekend voor de klant geen discussies met verschillende leveranciers wie nu verantwoordelijk is voor wat en een direct communicatie tussen ontwikkelaars en hosting.
 
Portfolio
Contact
SoftWorks 2009, minimum resolution 1024x800